Huisdierfotografie

Zoals je kunt zien op onze socials, maken we het liefst portretten van dieren. Zo ook van (huis)katten en honden. 

RT Photography is beschikbaar in Helmond en omgeving.

Zou je ook graag een portret van je huisdier willen? Of een serie foto's voor op je website of sociale media? Neem gerust contact met me op. 

 

Groet, Remco

Portfolio

Neem een kijkje in mijn Portfolio om te zien wat voor foto's we maken.

Huisdier portret pakketten

 

Pakket 1 (3 digitale foto's)
€ 50,- voor een shoot van een uur inclusief 3 digitale foto's (keuze uit 25 bewerkte foto's. Extra foto's van de 25 bewerkte foto's kunnen worden nabesteld voor 7,50 euro per dtuk of €75,- voor alle 22) 


Pakket 2 (10 digitale foto's)
€ 100 - voor een shoot van een uur inclusief 10 bewerkte digitale foto's. (keuze uit 25 bewerkte foto's. Extra foto's kunnen worden nabesteld voor €7,50 euro per stuk of € 50,- voor alle 15)

Pakket 3 (25 digitale foto's)
€ 150 - voor een shoot van een uur inclusief 25 bewerkte digitale foto's. (keuze uit 50  bewerkte foto's. Extra foto's kunnen worden nabesteld voor 5 euro per stuk of € 75,- voor alle 25)

Pakket 4 (alle foto's) 
€ 250,- voor een shoot van ongeveer een uur inclusief alle bewerkte (scherpe) foto's.

Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten á €0,75 per kilometer. 

 

De kleine lettertjes

Foto's worden aangeleverd als hoge resolutie digitqal JPG bestand, dus zowel geschikt voor uitvergroting en website cq sociale media zonder watermerk. 

We kunnen niet garanderen hoeveel foto's er geschikt kunnen zijn. Uiteraard zijn wij afhankelijk van het beschikbare licht en -het meest essentiële - de medewerking van het dier. Wellicht is het handig om wat speeltjes of snoepjes/koekjes bij de hand te hebben om aandacht te trekken indien nodig.  Wij zullen hoe dan ook onze iterste best doem om jouw dier(en) zo mooi mogelijk vast te leggen.

We zetten geen wekkertje om na een uur te stoppen. Wanneer  wij voor ons gevoel nog niet 'de foto's' hebben en de mogelijkheid er is, zullen we langer doorgaan.

Wanneer je ons inhuurt, geef je ons automatisch toestemming om de foto's van jouw dier(en) aan te mogen bieden aan ons netwerk van kunstenaars. Zij gebruiken de foto dan als voorbeeld/referentie om een tekening of schilderij te maken.